Podcast

Podcast om den gode integration

Få vores mange erfaringer gennem mere end 30 år direkte ind i øret med vor podcast. Her får du baggrundsviden og værktøjer. Vi taler om alle de emner som relaterer til integrationen af etniske minoriteter:

Kulturmødet, sprog, opdragelse, religion, kønsroller, skam og ære og demokratiopfattelse. Kulturel intelligens og kulturforståelse, traditioner, sygdomsopfattelse, arbejdsmarked, familiestruktur, det kollektivistiske samfund, aftalekultur, magtdistance og autoriteter etc.

Vor podcast henvender sig til alle der interesserer sig for – eller arbejder med etniske minoriteter – dvs. pædagoger, lærere, undervisere, socialrådgivere, jobkonsulenter, politibetjente og virksomhedsledere.

I denne podcast får du en god og dyb forståelse for de elementer der skal til for at fremme det gode samarbejde – og du får værktøjer fra Esma Birdis mangeårige arbejde med bla. kommuner, skoler, politi, retsvæsen og private virksomheder.

Lyt med her – eller find os på iTunes – Spotify – eller hvor du plejer at lytte til podcasts. Hent også inspiration som pdf her.