Samarbejdspartnere

Herunder kan du læse om nogle af de mennesker og organisationer, som vi samarbejder med.

Om Bikubenfonden

Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, hvis afkast går til sociale og kulturelle formål, som er til gavn for samfundet. I 2016 anvendte fonden 92 millioner kroner til filantropisk arbejde i Kongeriget Danmark.

I Bikubenfonden arbejder vi ud fra det grundsynspunkt, at et samfund skal vurderes på dets muligheder for, at mennesker kan realisere deres potentiale. Vi arbejder med at skabe nye muligheder for unge på kanten af samfundet og bistår kunstnere og kulturinstitutioner med at gå nye veje. På det sociale område har fonden særligt fokus på udsatte unge i aldersgruppen 13-30 år med komplekse sociale problemer. På det kulturelle område har fonden særligt fokus på scenekunst og billedkunst.

Om Dansk Kvindesamfund

Institut for Integration har arbejdet tæt sammen med Dansk Kvindesamfund siden år 2001. Dansk Kvindesamfund er en NGO der blandt andet arbejder med at skabe ligestilling mellem kønnene og indvandrerkvinders rettigheder. Dansk Kvindesamfund driver desuden et krisecentre for voldsramte kvinder.

Dansk Kvindesamfund har eksisteret siden 1871 og er den ældste kvindeorganisation i Danmark. Den ledes i dag af Ulla Müller.

Institut for Integration har i samarbejde med Dansk Kvindesamfund blandt andet udviklet konceptet Social Succes der arbejder med social kontrol hos unge.

Om Frederiksberg Fonden

Frederiksberg Fonden er en velgørende, erhvervsdrivende fond, som har til formål at støtte aktiviteter på Frederiksberg, som engagerer, fornyer og understøtter byens udvikling.

Fonden støtter mange forskellige ansøgninger fra foreninger, netværk, arrangører, klubber, borgergrupper, kulturorganisationer og institutioner. Ud over løbende at støtte ansøgninger har Frederiksberg Fonden flerårige partnerskaber, ligesom fonden kan igangsætte egne projekter.
Fælles for Fondens støtte til ansøgninger, partnerskaber eller egne projekter er, at Frederiksberg Fonden arbejder inden for tre filantropiske retninger: Opvækst, Oplevelser og Medborgerskab.

Om Logan Square

Institut for Integrations projekt “Forældreakademiet” er inspireret af et succesfuldt integrations- og skoleprogram i Chicago kaldet The Logan Square Project der har eksisteret i over 20 år.

En af grundlæggerne af programmet, Joanna Brown, er ekstern konsulent på Forældreakademiet og har
været i Danmark og assisteret ved opstart og implementering af Forældreakademiet i Aalborg Øst.

I 2014 modtog projektet 1.5 million dollar (USD) fra Den Amerikanske Regering og projektet er af NBC
kåret som en af ”10 best solutions” til at styrke samarbejdet mellem forældre, børn og skole.

Om PØR - Erik Fraas

En god og sund privatøkonomi er en del af en vellykket integration, og derfor har Institut for Integration i samarbejde med Erik Fraas fra PØR (Privatøkonomisk Rådgivning og Foredrag), udviklet kurser målrettet etniske minoriteter med privatøkonomiske vanskeligheder, herunder kurset Fra økonomisk kaos til overskud.

Erik har mangeårig erfaring i arbejdet med privatøkonomisk optimering og minimering af gæld, og en del af hans arbejde er at hjælpe borgere med særlige behov eller udfordringer til at blive mere selvhjulpne på det privatøkonomiske område. Erik Fraas er desuden tilknyttet Nordisk Film TV, hvor han bag kameraet hjælper med privatøkonomiske analyser og sparrer med værterne på TV2 programmet ”Danskere på Tvang” og på DR Programmet ”I hus til halsen”.

Om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.074 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.
Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste løsning til dig. Vi er organisatorisk opdelt i otte divisioner (Produktion, Materialer, Life Science, Erhvervsudvikling, Energi og klima, AgroTech, Byggeri og anlæg samt DMRI). Du kan læse mere om os nedenfor – og husk, at vi er altid klar til en udfordring.

Om US Embassy

Den Amerikanske Ambassade i Danmark har i mange år været en tæt samarbejdspartner for Institut for Integration. Ambassadens arbejde rækker langt ud over amerikanske interesserer, og Ambassaden arbejder målrettet med at bidrage positivt til det danske samfund. Den Amerikanske Ambassade har derfor flere gange støttet Institut for Integrations projekt Forældreakademiet med både økonomiske midler og værdifuld know-how.

Om YouAndX

Hos YOUANDX møder du mennesker, der har noget på hjerte. Mennesker, der har en dyb faglig indsigt, og som brænder for det, de laver. Og samtidig finder du foredragsholdere, som du ikke møder andre steder.
Savner du inspiration til et møde, en konference eller noget helt tredje? Og vil du gerne finde noget, som alle andre ikke allerede har set eller hørt, så er du kommet til det rigtige sted.
Vi gør det lettere at finde den inspirator, som passer præcist til dig, har markedets mest gennemskuelige priser, og vi har selv hørt alle vores foredragsholdere, så vi kan stå inde for dem.

Om Esma Birdi på YouAndX.

Tal med os

Hør mere om hvordan vores ekspertise kan komme dig til gode

Institut for integration